Over Maison Belle

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Ellen, 35 jaar, getrouwd en mama van 2 kindjes. Wij wonen in Anzegem. 

Sinds kort ben ik het nieuwe gezicht achter Maison belle. Eind januari 2023 nam ik de activiteiten over van Larissa. Zij bouwde Maison belle op tot een gevestigde waarde, die ik met heel veel toewijding zal verderzetten.

Als vrouw/mama vind ik het belangrijk mij comfortabel en mooi te voelen in betaalbare kledij. De stijl van kledij is telkens volledig mijn eigen stijl; Casual chic. Ik koop niets in waar ik zelf niet achter sta. Trends volg ik dus vaak niet, tenzij ze mij bevallen. Geen massa aankoop, maar telkens kleine en betaalbare collecties. Ook vind ik de herkomst van kledij een belangrijk aspect, dit zal dus altijd worden gegarandeerd. Voor modellen zal ik af en toe een oproep plaatsen, dit omdat ik graag voor iedereen toegankelijk wil zijn. Soms zal je mezelf eens zien op de foto’s. Al is dat buiten mijn ‘comfortzone’.

Maison belle: jouw persoonlijke winkelervaring

Iets fysiek verkopen blijft steeds mijn voorkeur hebben, daarom wil ik ook de mogelijkheid aanbieden om op afspraak langs te komen. Betaal je liever cash? Dit is ook mogelijk bij afhaling.

Af en toe zal je Maison belle kunnen vinden op een event, dit zal telkens ruim op voorhand worden aangekondigd via de sociale mediakanalen. Ook vind ik het belangrijk om bij speciale gelegenheden zoals bv. moederdag samen te werken met lokale handelaars om jullie een leuk cadeau aan te bieden. Houd onze Facebook– en Instragrampagina dus zeker regelmatig in de gaten.

Spreek je liever eens een avondje af met vriendinnen? Je kan samen met Maison belle een homeparty bij jouw thuis organiseren. Altijd welkom om mij hierover te contacteren. 

Ik ben alvast iedereen enorm dankbaar die in mij vertrouwen heeft en gelooft in Maison belle!

Aarzel zeker niet om een berichtje te sturen bij vragen.

Liefs,
Ellen