Verzenden

Wij voorzien (in België) een gratis verzendservice bij aankopen vanaf €50 . Na het plaatsen van een bestellingen het afronden van de betaling, wordt deze bestelling binnen 1 à 2 werkdagen door ons verstuurd. Je krijgt hier telkens een mailtje over (check zeker je spam)

Verzendingen gebeuren via Bpost. Wij hanteren dan ook hun prijzen. Leveren aan huis (met garantie) komt op 6,70. Je pakje laten leveren in een afhaalpunt (met garantie) komt op 5,40. Hiervoor geef je bij verzendadres het adres in van het afhaalpunt.

Indien je een andere verzending wenst, dragen wij hier geen risico van.

Wanneer de bestelling verzonden is zal u een verzendbevestiging ontvangen. Vind je deze niet meteen terug in jouw mailbox? Check dan zeker of hij niet bij de spam is beland.

Verzendingen buiten België gaan via een afhaalpunt van mondial relay en komen op €7,70 tot 3kg. Geef hierbij het adres van je afhaalpunt in bij ‘verzendadres’.

Wanneer wordt mijn pakketje geleverd? In de meeste gevallen worden de bestelde producten binnen België de eerstvolgende werkdag na de verzending geleverd. Het kan altijd zijn dat een pakketje vertraging oploopt bij bpost.  Maison belle is hier niet verantwoordelijk voor.

Ben je niet thuis wanneer de postbode het pakketje komt leveren? Dan zal deze een briefje in de brievenbus achterlaten met het bericht waar je jouw pakketje kan gaan afhalen. Je kan zelf ook heel makkelijk je bpost levering voorkeuren aanpassen via deze link https://track.bpost.be/preferences/?language=nl

Retourneren

Niet helemaal tevreden met je  online aankoop? Geen probleem!
Mail dan binnen 10 kalenderdagen na ontvangst naar info@maison-belle.be  met de vermelding van jouw ordernummer.

In onze webwinkel hebt u recht op een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen na verzending om terug te sturen. Er wordt gerekend vanaf de aflevering bij Bpost.

Items die afgehaald werden of aangekocht via een homeparty/event/afhalingen hebben een bedenktijd van 7 kalenderdagen. Retourneren kan 1 x per bestelling.

Je kan  een retourlabel aanmaken op de website van bpost. 

Je kan dit terug sturen (op eigen kost)  naar:

Maison belle 

Bossuitstraat 92

8552 Moen

Je kan ook je retour op afspraak terugbrengen. Hiervoor kan je dit terugbrengen tot 7 dagen na het afhalen van je bestelling.  Dit is ook geldig voor items die gepast konden worden op voorhand zoals op een event, homeparty of via de try-outbox. 

Voorwaarden retourneren:

  • Ontvangen wij de retour buiten 14 dagen, kunnen wij deze niet accepteren en gaan wij niet over tot terugbetaling. Wij kunnen deze dan terug aan jou bezorgen (na betaling van de verzendkosten)
  • Items dienen in originele staat (incl tags) te worden geretourneerd.
  • Item met make-up vlekken of parfumgeur kunnen wij helaas niet terug aanbieden aan andere klanten.
  • Items aangekocht met een giftcards kunnen nooit geretourneerd worden voor terugbetaling. Het tegoed komt terug op je code.
  • Pre-orders kunnen niet geretourneerd worden gezien deze speciaal besteld worden.

Indien je retour  in orde is wordt het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen de 14 kalenderdagen automatisch terugbetaald Dit gaat automatisch via de webshop met de betaalwijze waarmee je betaalde. Geretourneerde items uit een homeparty, event of try-outbox worden in de vorm van een tegoedbon terugbetaald die 2 maand geldig is.

We kunnen enkel de uitbetaling doorgeven indien een ingevuld retourformulier (naam en ordernummer) bij je retour zit. 

Cadeaubonnen, juwelen, mondmaskers of afgeprijsde artikelen op worden niet terug genomen.

Items aangekocht met een cadeaubon of tegoed worden niet terugbetaald maar in vorm van tegoedbon teruggegeven.

Er worden geen uitzonderingen gemaakt op de retourdatum.

Afhalen

Je bestelling kan je kosteloos afhalen in Moen. Dit is enkel op afspraak. Zonder een afspraak geven wij geen bestelling mee, dit om misbruik hiervan te voorkomen. Dit is namelijk op ons privé adres.

Wanneer je kiest voor afhalen kan je ons een mailtje stuurt om je afspraak vast te leggen. Wij sturen onze beschikbare afhaalmomenten door, niet omgekeerd.  Wij werken met max 2 vaste afhaalmomenten per week. Telkens bieden we 2 tal dagen aan per week. 1 keer in de vooravond en 1 keer in de voormiddag. ‘s Avonds laat worden geen afhalingen gedaan. De afspraak nakomen is daardoor van groot belang. Afhalen dient ten laatste 7 dagen na je bestelling te gebeuren.

Retourneren op afspraak is ook mogelijk. Hou er rekening mee dat wij niet altijd zomaar kunnen en de retourtermijn geldig blijft. Wanneer geen gepast moment gevonden wordt,  kan er via bpost teruggestuurd worden. Wanneer je afhaling langer bij ons blijft staan gaat dit af van je retourtermijn.

GARANTIETERMIJN

Maison belle hanteert een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van het item.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven:

  • Uitzonderlijke slijtage
  • Verkleuring van sieraden
  • Water- val of stootslijtage
  • Beschadiging door nalatigheid
  • Het niet opvolgen van de wasvoorschriften.

Een vlekje is altijd mogelijk, ook al doen wij ons uiterste best. Indien dit na de 1e wasbeurt niet weg is mag je ons zeker contacteren en kijken we samen voor een gepaste oplossing. Enkel wanneer de vlekken na het wassen niet uit gaan nemen wij de retourkost op ons. Draadjes verkeerd afknippen valt niet onder garantie.

Volg de instructies betreft het wassen en strijken van de items zoveel mogelijk.

Maison belle  is niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor de mogelijk problemen met het item na het wassen en/of strijken.

Liefs,

Larissa

Maison belle

Online fashionstore – homeparty’s – events

www.maison-belle.be

Facebook  maisonbelle.be

Instagram maisonbelle_

Btw: 0672.910.672

Retourformulier

Datum bestelling:

 

Voor – en achternaam :

 

Bestelnummer:

(je vind dit terug in je bevestigingsmailtje)

 

Datum retour:

 

Artikelen die je wenst te retourneren:

(indien ruilen ook graag vermelden)

 

 

 

 

 

 

 

 

Dankjewel om dit in te vullen, het helpt ons om sneller te verwerken !

Hopelijk tot snel

Liefs,

Larissa