Retourneren en verzenden

Verzenden

Wij voorzien (in België) een gratis verzendservice bij aankopen vanaf €50. De verzending gebeurt via bpost  en zal geleverd worden in je dichtstbijzijnde afhaalpunt. Na het plaatsen van een bestellingen het afronden van de betaling, wordt deze bestelling de eerstvolgende zaterdag verzonden. Je krijgt hier telkens een mailtje over. (check zeker je spam). Ik maak telkens de labels aan op vrijdagochtend van de afgelopen week. Alle bestellingen nadien, gaan mee met de verzending de week erna. Idem voor afhalingen.

Verzendingen gebeuren via Bpost. Wij hanteren dan ook hun prijzen. Leveren aan huis (met garantie) komt op 6,90. Je pakje laten leveren in een afhaalpunt (met garantie) komt op 5,60. Hiervoor geef je bij verzendadres het adres in van het afhaalpunt.

Indien je een andere verzending wenst, dragen wij hier geen risico van.

Wanneer de bestelling verzonden is zal u een verzendbevestiging ontvangen. Vind je deze niet meteen terug in jouw mailbox? Check dan zeker of hij niet bij de spam is beland.

Verzendingen buiten België gaan via een afhaalpunt van mondial relay en komen op €7,70 tot 3kg. Geef hierbij het adres van je afhaalpunt in bij ‘verzendadres’.

Wanneer wordt mijn pakketje geleverd? In de meeste gevallen worden de bestelde producten binnen België de eerstvolgende werkdag na de verzending geleverd. Het kan altijd zijn dat een pakketje vertraging oploopt bij bpost.  Maison belle is hier niet verantwoordelijk voor.

Ben je niet thuis wanneer de postbode het pakketje komt leveren? Dan zal deze een briefje in de brievenbus achterlaten met het bericht waar je jouw pakketje kan gaan afhalen. Je kan zelf ook heel makkelijk je bpost levering voorkeuren aanpassen via deze link https://track.bpost.be/preferences/?language=nl

Retourneren

Niet helemaal tevreden met je  online aankoop? Geen probleem!
Mail dan binnen 10 kalenderdagen na ontvangst naar info@maison-belle.be  met de vermelding van jouw ordernummer.

In onze webwinkel hebt u recht op een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen na onze verzending om terug te sturen. Er wordt gerekend vanaf de aflevering bij Bpost.

Items die aangekocht werden via een homeparty/event/try-outbox hebben een bedenktijd van 7 kalenderdagen. Je krijgt hiervan een tegoedbon.

Retourneren kan 1 x per bestelling.  Indien je 1 item bestelde met verzendkosten, ontvang je deze terug.  Er is gratis verzending vanaf €50 voorzien naar een afhaalpunt. Koos je toch voor levering aan huis in plaats, zal deze niet worden terugbetaald.

Retourneer je 1 item uit een bestelling met meerdere stuks,  wordt geen verzending terugbetaald.

Je kan  een retourlabel aanmaken op de website van bpost. 

Je kan dit terug sturen (op eigen kost)  naar:

Maison belle 

Goswinstraat 15

8570 Anzegem

Voorwaarden retourneren:

  • Ontvangen wij de retour buiten 14 dagen na aflevering, kunnen wij deze niet accepteren en gaan wij niet over tot terugbetaling. Wij kunnen deze dan terug aan jou bezorgen (na betaling van de verzendkosten).
  • Items dienen in originele staat (incl tags) te worden geretourneerd.
  • Item met make-up vlekken of parfumgeur kunnen wij helaas niet terug aanbieden aan andere klanten.
  • Items aangekocht met een giftcards kunnen nooit geretourneerd worden voor terugbetaling. Het tegoed komt terug op je code.
  • Pre-orders kunnen niet geretourneerd worden gezien deze speciaal besteld worden.

Indien je retour  in orde is wordt het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen de 14 kalenderdagen automatisch terugbetaald. Dit gaat automatisch via de webshop met de betaalwijze waarmee je betaalde. Geretourneerde items uit een homeparty, event of try-outbox worden in de vorm van een tegoedbon terugbetaald die 2 maand geldig is.

We kunnen enkel de uitbetaling doorgeven indien een ingevuld retourformulier (naam en ordernummer) bij je retour zit.  Retourneren op ons privé-adres is niet mogelijk en zal ook niet geaccepteerd worden!

Cadeaubonnen, juwelen en mondmaskers worden niet terug genomen.

Items aangekocht met een cadeaubon of tegoed worden niet terugbetaald maar in vorm van tegoedbon teruggegeven.

Er worden geen uitzonderingen gemaakt op de retourdatum.

Afhalen -> MOMENTEEL NIET MOGELIJK!

Je bestelling kan je kosteloos afhalen in Anzegem. Dit is enkel op afspraak. Zonder een afspraak geven wij geen bestelling mee, dit om misbruik hiervan te voorkomen. Dit is namelijk op ons privé adres.

Wanneer je kiest voor afhalen kan je ons een mailtje stuurt om je afspraak vast te leggen. Wij sturen onze beschikbaar afhaalmoment door, niet omgekeerd.  Wij werken met een vast afhaalmoment per week. Dit is telkens op zaterdag (kort voor of na de middag)

Afhalen dient ten laatste 7 dagen na je bestelling te gebeuren. Nadien gaat de wettelijke retourtermijn van start.  Wanneer je je bestelling niet komt afhalen en wij alsnog moeten verzenden, zal dit aangerekend worden. Bij retour gaat de termijn in mindering hiervan.

Retourneren in Anzegem kan niet. Dit kan enkel via Bpost.

GARANTIETERMIJN

Maison belle hanteert een garantietermijn van 30 dagen na ontvangst van het item.

Wel zijn er een aantal uitzonderingen waarbij wij geen garantie kunnen geven:

  • Uitzonderlijke slijtage
  • Verkleuring van sieraden
  • Water- val of stootslijtage
  • Beschadiging door nalatigheid
  • Het niet opvolgen van de wasvoorschriften.

Een vlekje is altijd mogelijk, ook al doen wij ons uiterste best. Indien dit na de 1e wasbeurt niet weg is mag je ons zeker contacteren en kijken we samen voor een gepaste oplossing. Enkel wanneer de vlekken na het wassen niet uit gaan nemen wij de retourkost op ons. Draadjes verkeerd afknippen valt niet onder garantie.

Volg de instructies betreft het wassen en strijken van de items zoveel mogelijk.

Maison belle  is niet aansprakelijk/verantwoordelijk voor de mogelijk problemen met het item na het wassen en/of strijken.

Liefs,

Ellen

Maison belle

Online fashionstore, Homeparty’s en Events

www.maison-belle.be

Facebook  maisonbelle.be

Instagram maisonbelle_

Btw: 0783.920.742