fbpx
Uncategorized

Over mijzelf

Hallo, 

Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Larissa, 28 jaar en wonende te Moen.

Ondertussen 6 jaar geleden wou ik mijn dromen volgen en startte ik met een eigen zaak in bijberoep, dit toen in Heule. De winkel combineerde ik met mijn studies en een job.  Dit werd allemaal wat teveel, gezien ik ook enorm graag events/modeshows organiseer.  Ook corona strooide heel wat roet in het eten, helaas …

Ik nam de hartverscheurende beslissing om in Maart 2020 te stoppen met mijn fysieke winkel in Heule en mij enkel te focussen op de events + online shop. Dit nog steeds in combinatie met mijn vaste job en gezin.

In het begin was heel wat bijsturing nodig want velen kwamen te pas en te onpas aan onze voordeur staan. Door corona kon ik ook geen events organiseren, waardoor ik even alle moed en ‘goesting’ verloor. Ook het koopgedrag veranderde sterk. Het is natuurlijk niet enkel verkopen, maar heel veel die erbij komt zoals naar het buitenland op inkoop, zorgen voor budget, verpakken van bestellingen, promo, strijken, labels maken, boekhouding, … Die ik er uiteraard graag allemaal bijneem en ook liefst allemaal zelf in de hand heb. Gelukkig kan ik rekenen op mijn man en familie.

Ondertussen mogen er terug events georganiseerd worden georganiseerd, waarmee ik supercontent ben! Want iets fysiek verkopen blijft nog steeds m’n voorkeur hebben.

De stijl van kledij is telkens volledig mijn eigen stijl. Ik koop niks in waar ik zelf niet achter sta. Trends volg ik dus vaak niet, tenzij ze mij bevallen. Mijn modellen zijn ook telkens vriendinnen van mij of ikzelf op de foto.  Graag hou ik het zo huiselijk mogelijk. Geen massa aankoop, maar telkens kleine en betaalbare collecties.

Naast de webshop ben ik tewerkgesteld als maatschappelijk assistent. Momenteel werk ik op de sociale dienst van een woon-en zorgcentrum. Dit doe ik dan ook heel graag. Vaak krijg ik de vraag waarom ik niet 100% de webshop doe. Dit omdat mijn hart ligt bij het helpen van kwetsbare mensen, maar graag de combinatie doe met mijn passie.

Op sociale media zal ik veel delen, maar niet altijd alles. Dit omdat ik graag nog wat mijn privé afgescheiden heb, zeker niet omdat jullie niks over mij mogen weten!

Verder ben ik reeds 10 jaar samen met mijn man en kwamen wij nu bijna 3 jaar geleden wonen in Moen.  Momenteel zijn wij in blije verwachting van onze 1e zoon die er in Maart 2023 zal komen. Echte hobby’s heb ik niet echt, gezien de webshop veel van mijn ‘overige’ tijd na m’n werk inneemt.  Sinds mijn jeugd ga ik elk weekend al gaan helpen in de horeca, en dit doe ik nog steeds wanneer het kan. Mijn man is chef-kok, dus in het weekend ga ik vaak helpen bij hem.

Ook ben ik een echte dierenliefhebber. Je zal 2 hondje Louis & Teo af en toe wel eens zien verschijnen op bepaalde foto’s. Zij staan al liever in de spotlights dan ikzelf. Door de vele vraag van jullie, sta ik soms zelf ook op de foto’s. Al is dat buiten mijn ‘comfortzone’.

Ik ben alvast iedereen enorm dankbaar die in mij vertrouwen heeft en gelooft in maison belle!

Aarzel zeker niet om een berichtje te sturen bij vragen.

Liefs,

Lariss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *